ΚΩΔΙΚΟΣ: Y30-80401-82

OHUHU Oahu Alcohol Art Markers Σετ Μαρκαδόρων 60 χρωμάτων Fine & Chisel

€43.90

Διπλή Μύτη, διπλή διασκέδαση!

Το σετ διατίθεται σε υπέροχη θήκη και περιλαμβάνει 61 μαρκαδόρους (60 χρώματα και 1 άχρωμο BLENDER) με διπλή μύτη Fine & Chisel που έχουν ως βάση την αλκοόλη.

Είναι κατάλληλοι για εικονογράφηση και σχέδιο. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

60 μοναδικά ζωντανά χρώματα και 1 άχρωμος μαρκαδόρος Blender: Αναμείξτε εύκολα τα διάφορα χρώματα της σειράς Oahu χωρίς να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα!

Οι διπλές μύτες σας επιτρέπουν να σχηματίζετε λεπτές ή πλατιές γραμμές και να εξασφαλίζετε την ακρίβεια στα σχέδια και τις εικονογραφήσεις σας. Χρησιμοποιείστε τους ακόμη για επισήμανση και υπογράμμιση στις σημειώσεις και το bullet journal σας. Οι μαρκαδόροι της σειράς Oahu είναι κατασκευασμένοι για να διαρκούν έως τουλάχιστον 300 μέτρα γραφής, να μην ξεθωριάζουν και να αναμιγνύονται με τρόπο που δίνουν μία άλλη διάσταση στα έργα σας!

Σημείωση: Για καλύτερο αποτέλεσμα ανάμιξης των χρωμάτων (blending) επιλέξτε τα sketchbook της εταιρείας Ohuhu στη διάσταση που σας ταιριάζει.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).