ΚΩΔΙΚΟΣ: 2191654

PARKER Sonnet Intrepid Journeys Collection Mt. Fuji Edition Στυλό Roller

€506.00€400.00

Η σειρά περιορισμένης έκδοσης Sonnet ‘Intrepid Journeys’ παρουσιάζει ένα design βασισμένο σε διάσημους προορισμούς του κόσμου. Η πρώτη έκδοση της σειράς είναι το στυλό roller Mt. Fuji και αντανακλά τη μεγαλειότητα του Ιαπωνικού όρους Fuji αλλά και του διάσημου μονοπατιού Yoshida.

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Το καπάκι από ατσάλι καλύπτεται με ροζ-χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το στέλεχος από ορείχαλκο είναι επικαλυμμένο με μπλε λάκα.

Η χάραξη με λέιζερ πάνω στο ατόφιο ασήμι και το καπάκι επικαλυμμένο με παλλάδιο παρουσιάζουν κάθετες γραμμές, αντικατοπτρίζοντας τα ξύλα του μονοπατιού που οδηγούν στην κορυφή και παραπέμπουν στο πνεύμα της τολμηρής περιπέτειας.

Το μοναδικό αυτό εργαλείο γραφής δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Υλικό: Μέταλλο
Χρώμα trim: Ασημί

Σύστημα κλεισίματος: Καπάκι

Διαθέτει μπλε ή μαύρο ανταλλακτικό μεσαίου μεγέθους. Δέχεται οποιοδήποτε ανταλλακτικό Parker.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
   Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

  Δείτε αναλυτικά

  Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

  Δείτε αναλυτικά

  *Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).