ΚΩΔΙΚΟΣ: 2182012

PARKER Στυλό Διαρκείας Ingenuity Core M Σκούρο Μπλε GT

€190.00€152.00

Γίνετε ο συγγραφέας της δικής σας επιτυχίας.

Σχεδιασμένο με βάση τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση, το στυλ του Ingenuity καθώς και το πολυτελές του φινίρισμα ικανοποιούν τις απαιτητικές ανάγκες των ειδικών που δίνουν τη μέγιστη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια για να επιβεβαιώσουν την επιτυχία τους. Το βαθύ μπλε χρώμα σε συνδυασμό με τις χρυσές πινελιές δημιουργούν το τέλειο εργαλείο γραφής.

Με τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του design και το καθησυχαστικό του βάρος που εξασφαλίζει τη μέγιστη ακρίβεια, θα έχετε μία πραγματικά εξαιρετική εμπειρία γραφής και θα γίνεται ο συγγραφέας της δικής σας επιτυχίας.

Μεγέθη μύτης

Trim

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Με περιστροφικό μηχανισμό για εύκολο άνοιγμα.

Το Ingenuity Core M διατίθεται σε υπέροχη πολυτελή κασετίνα δώρου για να το αποθηκεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).