ΚΩΔΙΚΟΣ: PHN-12

PENTEL Σετ Λαδοπαστέλ 12 Χρωμάτων

€2.40

Γνωρίστε το σετ λαδοπαστέλ της εταιρείας PENTEL με 12 φανταστικά, έντονα χρώματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες.

Τα υπέροχα χρώματα εφαρμόζονται ομαλά πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να δημιουργήσετε και μπορούν εύκολα να αναμιχθούν και να δημιουργήσουν σκιάσεις, αποχρώσεις και μείγματα χρωμάτων! Είναι εύκολα στη χρήση, χωρίς οξέα και ιδανικά για ζωγραφική πάνω σε χαρτί, καμβά και χαρτόνι.

Είναι πιο έντονα συγκριτικά με τα χρώματα κιμωλίας και πιο ανθεκτικά στην υγρασία, εξασφαλίζοντάς την αντοχή των δημιουργιών σας σε βάθος χρόνου.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Συσκευασία 12 χρωμάτων: λευκό, κίτρινο, σομόν, πορτοκαλί, καφέ, κόκκινο, γαλάζιο, μπλε, λαχανί, πράσινο, μαύρο, γκρι.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).