ΚΩΔΙΚΟΣ: PKN-7000-7-M

PLATINUM Curidas Graphite Smoke Πένα M

€84.00€67.20

Η νέα ανθρακί πένα Platinum Curidas σε ανθρακί χρώμα προσφέρει την ευκολία ενός rollerball με μηχανισμό κλικ αλλά με την ασύγκριτη εμπειρία γραφής μιας πένας! Η μύτη της πένας αποκαλύπτεται με το απλό πάτημα του κουμπιού.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Μύτη από ανοξείδωτο ατσάλι

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Αντί για το κλασικό κλείσιμο με καπάκι, η πένα Platinum Curidas χρησιμοποιεί έναν εσωτερικό μηχανισμό για να προστατεύεται η μύτη της, ο οποίος ενεργοποιείται όταν αυτή εισέλθει στο εσωτερικό, δημιουργώντας κενό αέρος ώστε να μην στεγνώνει το μελάνι και να διατηρείται ακόμα και όταν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πένα δεν χρησιμοποιείται.

Η μύτη της είναι ατσάλινη και έχει μέγεθος γραφής medium. Το σώμα της είναι κατασκευασμένο από ημιδιαφανή ανθρακί ρητίνη.

Η λέξη Curidas προέρχεται από το συνδυασμό της ιαπωνικής λέξης Kuridasu, που αναφέρεται στην επέκταση της μύτης της πένας και της λέξης Curiosity. Αυτή η πένα δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανθρώπινη περιέργεια.

Η νέα σειρά Curidas της ιαπωνικής εταιρείας Platinum κυκλοφορεί σε πέντε ελκυστικά χρώματα και απογειώνει τον κόσμο των στυλογράφων με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάμετρος σώματος13.6mm (0.54in)
Διάμετρος καπάκι με το κλιπ
16.7mm (0.66in)
Διάμετρος grip
13.3mm
Μήκος σώματος
140.5mm (5.53in)
Μήκος μύτης
13.6mm (0.54in)
Ολικό Μήκος (κλειστή)
152.7mm (6.01in)
Ολικό βάρος πένας25.0g
max. χωρητικότητα αμπούλας σε μελάνι
1.19ml
max. χωρητικότητα converter σε μελάνι0.74ml
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).