ΚΩΔΙΚΟΣ: VMAGNA14KM

VENVSTAS Magna 14k Πένα M

€429.00

Η πένα Magna διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό πλήρωσης που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις στους φανατικούς λάτρεις των πενών. Ο συνδυασμός του άριστα ισορροπημένου βάρους με την ιδιαίτερα απαλή χρυσή μύτη 14k και το ποιοτικό κράτημα εξασφαλίζει μια εξαιρετική εμπειρία γραφής.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη, Ανθρακονήματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Κατασκευάζεται από γραμμική ίνα άνθρακα (ανθρακονήμα) και ανοξείδωτο ατσάλι. Έχει ενσωματωμένο  μηχανισμό πλήρωσης εμβόλου. Η μύτη της είναι από μασίφ χρυσό 585. Το μέγεθος της χρυσής μύτης είναι M και του τροφοδοτικού είναι No. 6. Το σώμα της έχει μήκος 15mm και βάρος 24g. Η χωρητικότητα της σε μελάνι είναι 2 ml.

Η συναρμολόγηση της πένας Venvstas Magna με μηχανισμό πλήρωσης πραγματοποιείται με το χέρι και απαιτεί 38 βήματα. Η όλη διαδικασία της δημιουργίας ενός μόνο εργαλείου γραφής διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ:

Σύστημα πλήρωσης: Ενσωματωμένος μηχανισμός εμβόλου από ανθρακονήματα

Καπάκι, σώμα και σκελετός: Ανθρακονήματα μονής κατεύθυνσης γυαλισμένα στο χέρι

Τμήμα και δεξαμενή: Ανοξείδωτο ατσάλι

Μεταλλικά εξαρτήματα: Ορείχαλκος χωρίς μόλυβδο, ανοξείδωτο ατσάλι

Διαστάσεις: Μήκος155 mm, Διάμετρος 12 mm, Βάρος 24 gr.

Συμβουλή:
Η κεφαλή του εμβόλου είναι εκτεθειμένη και σε λειτουργία, για αυτό αποφύγετε πιθανή εκτόξευση μελανιού.
Για να ξαναγεμίσετε, δεν πρέπει να βυθίζετε το τμήμα από ανθρακονήματα στο δοχείο μελάνης και αυτό για να αποφύγετε την είσοδο μελανιού στην κοιλότητα που φιλοξενεί το καπάκι.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).