ΚΩΔΙΚΟΣ: 404.486

Caran d'Ache Ecridor RETRO XS Μηχανικό Μολύβι

€140.00

Πιστό στο όνομά του, το Ecridor Retro XS αποτίει φόρο τιμής στα πρώτα μηχανικά μολύβια Caran d'Ache, κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα από το 1947. Η χάραξη του είναι ταυτόσημη με αυτή των εμβληματικών vintage μοντέλων και ταιριάζει άψογα με το φινίρισμα του από επίστρωση παλλαδίου.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Ορείχαλκος με επίστρωση παλλαδίου

Το extra small μηχανικό μολύβι Ecridor Retro διαθέτει μηχανισμό υψηλής ακρίβειας και δέχεται μύτες με μέγεθος γραφής 0.5 mm.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).