ΚΩΔΙΚΟΣ: OCH-PCS

makeNOTES Κασετίνα Βαρελάκι Hazel από Οικολογικό Δέρμα - Καφέ

€10.80

Μία πινελιά κομψότητας στην τσάντα σας!

Αποκτήστε την μοναδική και στυλάτη κασετίνα βαρελάκι της εταιρείας makeNOTES!

Η υπέροχη ορθογώνια κασετίνα σε μικρό μέγεθος, είναι κατασκευασμένη από συνθετικό, οικολογικό δέρμα σε φανταστικό καφέ χρώμα. Η υφή της είναι πολύ απαλή και μπορείτε να διακρίνετε τα ανάγλυφα γεωμετρικά σχήματα που εκτείνονται στο σώμα της. Η κασετίνα κλείνει με φερμουάρ και μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια όλα τα απαραίτητα καθημερινά σας αντικείμενα.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Διαστάσεις: 18x4x3cm

Από 100% συνθετικό eco-friendly δέρμα.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).