ΚΩΔΙΚΟΣ: MDJ031TOM

Marjolein Delhaas Σετ 3 Σημειωματάρια Journal 1-31 Tomato

€17.00

31 κενές σελίδες για να τις χρησιμοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε! Κάθε λευκή σελίδα αναγράφει με μεγάλα μαύρα γράμματα τον αριθμό που της αντιστοιχεί, ενώ στις τελευταίες δύο σελίδες μπορείτε να βρείτε έναν πίνακα περιεχομένων για γρήγορη αναζήτηση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως ημερήσιο ημερολόγιο.

Ένα εντυπωσιακό και πρακτικό καθημερινό εργαλείο σχεδιασμένο από την Marjolein Delhaas που θα οργανώσει τη μέρα σας. 

Σε σετ των 3 σημειωματάριων

Χρώματα

Διαστάσεις

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μέγεθος: 9.7 x 14.8 εκ.

Ποιότητα χαρτιού: Cradle to Cradle Certified™ paper

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).