ΚΩΔΙΚΟΣ: 819824

PELIKAN Classic M200 Golden Beryl - Σετ Πένα M & Μελάνι Edelstein

€165.00€140.00

Σετ της σειράς Pelikan M200 Golden Beryl με τη Special Edition 2021 πένα, πάχους γραφής M σε υπέροχη συσκευασία δώρου με το μελάνι της χρονιάς 2021 Edelstein Golden Beryl.

Μεγέθη μύτης

Trim

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Μύτη από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ένα εξαιρετικό μελάνι χρειάζεται ένα εξαιρετικό όργανο γραφής! 

Η νέα Classic Series 200 Golden Beryl είναι το τέλειο συμπλήρωμα στο λαμπερό χρυσό μελάνι Edelstein® Ink Golden Beryl. Η πένα έχει σατινέ φινίρισμα με χρυσά σωματίδια glitter ενώ το ελαφρώς διαφανές σώμα της προσελκύει το βλέμμα στο εσωτερικό του. Ιδιαίτερα κατά τη γραφή και αφού γεμίσει με το μελάνι Edelstein® Ink Golden Beryl, αποκαλύπτονται οι λαμπερές χρυσές νότες του προκαλώντας εντυπώσεις.

Η πένα διαθέτει μύτη από επιχρυσωμένο ατσάλι μεγέθους γραφής Medium. Όλα τα διακοσμητικά της στοιχεία είναι, επίσης, επίχρυσα. Προσφέρει ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία γραφής με την υπογραφή του οίκου Pelikan. Διατίθεται με μηχανισμό εμβόλου.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).