ΚΩΔΙΚΟΣ: 26075302

Copic Premium Bond Paper 157g/m2

€8.50

Υψηλής ποιότητας χαρτί, χωρίς επικάλυψη, με ελαφρώς υπόλευκο χρώμα. Συνιστάται για αρχάριους καθώς το μελάνι δεν κάνει εύκολα bleeding. Η πολύ λεία επιφάνεια το καθιστά επίσης ιδανικό για σκίτσο και σχέδιο με τα Copic Multiliners.

Διαθεσιμότητα:

Μη Διαθέσιμο

Συσκευασία 20 μεμονωμένων φύλλων από χαρτί χωρίς οξέα, σε μέγεθος Α4 (298x210x5mm) με πυκνότητα 157g / m2 . Κατάλληλο για manga, εικονογράφηση, ανάμειξη χρωμάτων και δημιουργία σπέσιαλ εφέ.            

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).