ΚΩΔΙΚΟΣ: 26075300

Copic Custom Paper 150g/m2

€8.50

Ελαφρώς πιο παχύ και λευκό από το Copic Premium Bond Paper, ιδανικό για manga και εικονογράφηση καθώς αποτυπώνει την ένταση του χρώματος με έντονη αντίθεση. Η πολύ λεία υφή το καθιστά επίσης κατάλληλο για σχέδια με πενάκι. Είναι το ιδανικό χαρτί για blending με τους μαρκαδόρους Copic.

Συσκευασία 20 μεμονωμένων φύλλων χαρτιού υψηλής ποιότητας, χωρίς επίστρωση, με σούπερ απαλή υφή και πυκνότητα 150g/m2 σε διάσταση Α4 (298x210x4mm). 

Αυτός ο τύπος χαρτιού χρησιμοποιείται επίσης στους πίνακες εικονογράφησης Copic Autograph Boards.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).