ΚΩΔΙΚΟΣ: 26075306

Copic Thick Marker Paper 186g/m2

€8.50

Χοντρό χαρτί με τραχιά υφή σχεδίασης σε ολόλευκο χρώμα για έντονη και ζωηρή αποτύπωση των χρωμάτων. Η επιφάνεια του διευκολύνει την ανάμιξη και τη δημιουργία εφέ με διαβάθμιση. Είναι ιδανικό για mixed media (ακουαρέλα, μολύβι και μαρκαδόρους Copic). Στην Ιαπωνία ονομάζεται Gagaku-Shi.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Συσκευασία 20 μεμονωμένων φύλλων με χαρτί υψηλής ποιότητας, χωρίς επίστρωση και οξέα, σε διάσταση Α4 (298x210x7mm) και με πυκνότητα 186.7g/m2

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).