ΚΩΔΙΚΟΣ: 822022

Pelikan Classic M205 Apatite - Σετ Πένα M & Edelstein Μελάνι της χρονιάς 2022 Apatite

€169.00€143.65

Σετ της σειράς Pelikan Special Edition 2022 με την πένα M205 Apatite, πάχους γραφής M σε υπέροχη συσκευασία δώρου μαζί με το μελάνι της χρονιάς 2022 Edelstein Apatite.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Μύτη από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ένα εξαιρετικό μελάνι χρειάζεται ένα εξαιρετικό όργανο γραφής! Η νέα Classic Series M205 Apatite είναι το τέλειο συμπλήρωμα στο λαμπερό τυρκουαζ-μπλε μελάνι Edelstein® Ink Apatite. Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία της σειράς Classic 205, οι δαχτύλιοι και το κλιπ είναι γυαλισμένα ώστε να έχουν ασημένια εμφάνιση. Η πένα Classic M205 Apatite είναι εξοπλισμένη με τον περίφημο μηχανισμό διαφορικού εμβόλου της Pelikan. Η εξαιρετικά γυαλιστερή μύτη, από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρεται σε μέγεθος μύτης M για να ταιριάζει με κάθε προτίμηση γραφής.

Προσφέρει ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία γραφής με την υπογραφή του οίκου Pelikan. Διατίθεται με μηχανισμό εμβόλου.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).