ΚΩΔΙΚΟΣ: 11-9280-473

SAILOR PRO GEAR Color Orange RT 21k Πένα M

€365.00

Η πένα Sailor Professional Gear έχει μύτη από χρυσό 21 καρατίων και είναι μια από τις καλύτερες μύτες που υπάρχουν στον κόσμο. Έχει μοναδικό σχέδιασμό με το λογότυπο της Sailor στο επάνω μέρος στο καπάκι. Το σώμα της και το καπάκι κατασκευάζονται από πολύτιμη πορτοκαλί ρητίνη με επιροδιωμένες λεπτομέρειες. Διαθέτει σύστημα πλήρωσης με έμβολο ή με αμπούλα μελάνης.

Μεγέθη μύτης

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 21K με επίστρωση ροδίου

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Διατίθεται σε υπέροχη κασετίνα δώρου μαζί με το converter.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).