• ΣΧΕΔΙΟ
  • UNI Pin Fine Liner Μαρκαδοράκι Σχεδίου 0.3 Μαύρο
ΚΩΔΙΚΟΣ: 119200033

UNI Pin Fine Liner Μαρκαδοράκι Σχεδίου 0.3 Μαύρο

€2.00

Χρησιμοποιήστε το μαρκαδόρο σχεδίου UNI PIN Fine Liner 0.3 σε μαύρο χρώμα, για πολύ λεπτή γραφή.

Ο μαρκαδόρος Pin Fine Liner της UNI σας υπόσχεται απαλή ροή και άνετη γραφή χάρη στο μελάνι του, Super Ink της Uniball. Ο μαρκαδόρος αυτός είναι ιδανικός για χαρτί, είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στο νερό και στο ξεθώριασμα, δεν μουτζουρώνει και δεν διαπερνά το χαρτί καθώς σχεδιάζετε. Διαθέτει καπάκι με το οποίο πρέπει να καλύπτεται η μύτη όταν δεν το χρησιμοποιείτε, για να αποφευχθούν οι φθορές και το στέγνωμα.

Χρώμα μελάνης: Μαύρο

Χρώματα

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).