ΚΩΔΙΚΟΣ: 2187682

Waterman Expert Deluxe Metallic Blue CT Στυλό Roller

€187.00€168.00

Προσφέροντας μία άνετη εμπειρία γραφής, το στυλό roller Expert Deluxe της Waterman σας επιτρέπει να εκφράζετε τις υψηλές σας προσδοκίες. Το κωνικό σχήμα του στελέχους και το λεπτομερώς χαραγμένο μοτίβο στο καπάκι του στυλό, προσθέτουν μία γαλλική φινέτσα, αυθεντία και αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση γραφής.

Το αποκλειστικό μεταλλικό σώμα του Expert Deluxe με μπλε λάκα φέρει την υπογραφή της waterman, ενώ το κλιπ και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του καπακιού συνδυάζονται τέλεια με το μεταλλικό μπλε χρώμα.

Χρώματα

Χαρακτηριστικά

Ανοξείδωτο Ατσάλι

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η ειδική λαβή του στυλό roller Expert Deluxe έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει μία ξεκούραστη εμπειρία γραφής, με την ιδανική ισορροπία στο χέρι σας.

Σε υπέροχη συσκευασία δώρου.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).