ΚΩΔΙΚΟΣ: 370243

LEUCHTTURM1917 Drehgriffel Nr. 2 Μηχανικό Μολύβι 0.7 Bullet Journal Edition - Black

€33.00

Το εξαιρετικής ποιότητας μηχανικό μολύβι Drehgriffel Nr. 2 της Leuchtturm σε μία νέα έκδοση Bullet Journal. Με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του γνωστού μηχανικού Drehgriffel, η νέα αυτή έκδοση συνδυάζει ματ στέλεχος με το γυαλιστερό σύμβολο της κοινότητας Bullet Journal® και μεταλλικές λεπτομέρειες στη λαβή και τον μηχανισμό περιστροφής.

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ορείχαλκο, εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία και ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση όποτε αγγίζει το χαρτί. Το μπροστινό άκρο (λεπτό άκρο) είναι από γυαλιστερό χάλυβα και δένει αρμονικά με τη μύτη από γραφίτη.

Μήκος: 13 cm

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).