ΚΩΔΙΚΟΣ: 2187554

PARKER Jotter Στυλό Διαρκείας New York Μαύρο CT - Special Edition

€41.00€35.00

Η τελευταία συλλογή της Parker λαμβάνει την έμπνευσή της από πόλεις του κόσμου. Το πρώτο στυλό διαρκείας ειδικής έκδοσης ‘Global Icons’ αντικατοπτρίζει την ένταση και την ελκυστικότητα της Νέας Υόρκης. Η χαρακτηριστική θέα των διάσημων ουρανοξυστών είναι μέρος του design του, το οποίο χαράσσεται επιδέξια στο μαύρο ματ σώμα του εργαλείου γραφής με την αλάνθαστη δεξιοτεχνία της Parker.

Η τέλεια προσθήκη στην Jotter συλλογή σας

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το πιο διάσημο στυλό διαρκείας Jotter σε μία νέα έκδοση που παίρνει την ενέργειά του από την πιο φωτεινή πόλη της Αμερικής, τη Νέα Υόρκη. Για κάθε λάτρη των ταξιδιών το στυλό Jotter New York είναι η τέλεια ταξιδιωτική συντροφιά, που δίνει έμπνευση για την επόμενη περιπέτεια.


Διατίθεται σε υπέροχη θήκη, εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη πόλη.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).