ΚΩΔΙΚΟΣ: 22075604

Copic LED Tracer A4

€190.00

Φωτιζόμενη επιφάνεια εργασίας Α4 από ακρυλικό. Για δημιουργική εργασία σε άλλη διάσταση,εντελώς επίπεδη,ελαφριά, κομψή και έξυπνη. Η τέλεια επιφάνεια με φωτισμό για ιχνογράφιση, σχέδιοκαι ζωγραφική. Ο φωτισμός LED εξασφαλίζει οικονομικό,ομοιόμορφο φωτισμό χωρίς να τρεμοπαίζει. Αποτρέπει την κόπωση των ματιών και εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή ανάπτυξη θερμότητας στην επιφάνεια.Περιλαμβάνει ντίμερ για ρύθμιση της έντασης του φωτισμού.

Διαστάσεις

Επιπλέον χαρακτηριστικά: 

  • Μέγεθος Α4
  • Βάρος 4 kg
  • 2.000 Lux
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).