ΚΩΔΙΚΟΣ: 4039117

LAMY Safari Cherry Blossom Στυλό Roller 2024 Special Edition

€17.00

Το στυλό roller Safari Cherry Blossom της Lamy είναι μία ειδική έκδοση του 2024, κατασκευασμένο από ματ ανθεκτικό πλαστικό, εργονομική λαβή και μύτη που προσφέρει ομαλή και σταθερή γραφή. Ένας εντυπωσιακός σχεδιασμός με μοναδικούς συνδυασμούς ροζ αποχρώσεων που κάνουν τη διαφορά!

Διαθέτει καπάκι με κλιπ για να το ασφαλίζετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η σειρά Safari της LAMY είναι διαχρονικά μοντέρνα για τους νέους και όλους όσους αισθάνονται νέοι.

Μετά την πρώτη κυκλοφορία της, στις αρχές της δεκαετίας του '80, προκάλεσε σάλο με τον πρωτοποριακό της σχεδιασμό, τη στιβαρότητα της και το ελαστικό της κλιπ.

Τα πρωτοποριακά συστήματα γραφής και τα νέα χρώματα της προσδίδουν ένα κλασικό μοντέρνο design με παγκόσμια επιτυχία και την καθιστούν ένα must προϊόν lifestyle.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).