ΚΩΔΙΚΟΣ: TTM92

Studio ROOF 3D Διακοσμητικό Τοίχου Casablanca Mask

€29.95

Αν είστε λάτρης των εντυπωσιακών & artistic αξεσουάρ, η τρισδιάστατη διακοσμητική μάσκα Casablanca της Studio ROOF έχει φτιαχτεί για τον χώρο σας. Είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλα διακοσμητικά τοίχου της σειράς, αυτή η πολύχρωμη μάσκα θα αναδείξει το στυλ και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

3D

Κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο χαρτόνι και φυτικό μελάνι.

Αποτελείται από 11 κομμάτια

Διαστάσεις μετά τη συναρμολόγηση 24 x 8 x 44 cm

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).