ΚΩΔΙΚΟΣ: 2043691

PARKER Duofold The Craft of Travelling Limited Edition No. 642/1300 Πένα F

€3500.00

Μία εορταστική έκδοση της Parker για τα 130 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας, ήρθε για να ηγηθεί της συλλογής σας!

Το εκλεπτυσμένο όργανο γραφής Duofold: The Craft of Travelling διαθέτει χρυσή μύτη 18 καρατίων με χαραγμένο το σχήμα μιας πυξίδας, παραπέμποντας στα ταξίδια του ιδρυτή. Το σώμα της πένας κατασκευάζεται από ορείχαλκο και παρουσιάζει τον παγκόσμιο χάρτη, χαραγμένο με χρυσές γραμμές, ενώ σε όλο το μήκος του καλύπτεται με βερνίκι σε σκούρο μπλε χρώμα.

Μία περιορισμένη έκδοση 1300 πενών με τον αριθμό 642 που αντιστοιχεί στην πένα, να αναγράφεται πάνω της. 

Μεγέθη μύτης

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η πένα Duofold The Craft of Travelling είναι φόρος τιμής στον George Safford Parker και στα ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο και τον οδήγησαν στην δημιουργία μοναδικών εργαλείων γραφής.
Η πένα έρχεται σε μία ξεχωριστή συσκευασία εμπνευσμένη από το στυλ των ρετρό βαλιτσών με το λογότυπο της Parker. Στο δερμάτινο χερούλι υπάρχει μία δερμάτινη ετικέτα με τα αρχικά του George Safford Parker, ενώ στο εσωτερικό του κουτιού μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη με τονισμένες τις περιοχές, τις οποίες επισκέφτηκε.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).