ΚΩΔΙΚΟΣ: PD_True-blue

PARKER Duofold True Blue Limited Edition No. 0532/5000 Πένα M

€1150.00

Ένα από τα πιο κλασικά μοντέλα της Parker.

Με αφετηρία το 1921, η πένα περιορισμένης έκδοσης Duofold True Blue είναι βασικό εργαλείο γραφής στη συλλογή της Parker.

Το στιβαρό κυλινδρικό σώμα συνδυάζει λευκή και μπλε ρητίνη με μεταλλικές λεπτομέρειες με επικάλυψη παλλαδίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό εφέ. Το καπάκι του είναι διακοσμημένο με τρεις ασημένιους δακτύλιους και στο πάνω μέρος αναγράφεται ο αριθμός που αντιστοιχεί στο όργανο γραφής. 

Η μύτη της πένας είναι χρυσή 18k και συμπληρώνει το κύρος της γραφής σας. Καθένα από τα 5000 εργαλεία γραφής αυτής της έκδοσης είναι κατασκευασμένο με μέγιστη ακρίβεια, δίνοντας έμφαση στην ανθεκτικότητα.

Χρώματα

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η πένα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό κουτί σε βαθύ μπλε χρώμα.

Μήκος (κλειστή): 136.5mm
Διάμετρος: 15.9 mm
Βάρος: 28.35g
Υλικό σώματος: Ρητίνη
Trim: Χρώμιο
Υλικό μύτης: 18k gold
Μέγεθος μύτης: #6
Μέθοδος γεμίσματος: Cartridge / Converter
Τύπος Cartridge: Standard International
Χωρητικότητα μελάνης: 1.74ml (cartridge)
Χωρητικότητα μελάνης: 1.20ml (converter)

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).