ΚΩΔΙΚΟΣ: PD-IES

PARKER Duofold International Esparto Sterling Silver Limited Edition Πένα M

€1900.00

Ένα κλασικό μοντέλο της Parker κατασκευασμένο με τη μέγιστη ακρίβεια και έμφαση στη λεπτομέρεια, που αρμόζει σε κάθε λάτρη των πολυτελών εργαλείων γραφής. Πρωτοεμφανίστηκε το 2005, υιοθετώντας το στιβαρό στέλεχος και το ευρύτερο στυλ της σειράς Duofold του 1921.

Η πένα International Esparto Sterling διαθέτει σώμα από ασημί στερλίνα και είναι διακοσμημένη με τη χάραξη "Esparto". Αυτό το σπάνιο όργανο γραφής έχει μύτη από λευκό χρυσό 18kt και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό, πολυτελές κουτί.

Μέθοδος γεμίσματος: Cartridge / Converter

Μήκος: 13.2cm

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή
  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).