ΚΩΔΙΚΟΣ: p-lighthouse

Pelikan Lighthouse of Alexandria Limited Edition Πένα Μ

€3400.00

Η πένα Lighthouse of Alexandria είναι αφιερωμένη στο ψηλότερο από τα 7 θαύματα του κόσμου, τον φάρο της Αλεξάνδρειας.

Το εκλεπτυσμένο εργαλείο γραφής μεταφέρει όλη την αισθητική και το κύρος του αρχαίου φάρου και τα συνδυάζει με τη μέγιστη ακρίβεια και δεξιοτεχνία της Pelikan. Η σκούρη μπλε λάκα του στελέχους, συμπληρώνεται από χρυσές πινελιές και μία χάραξη του αρχαίου κτιρίου, τονίζοντας την υψηλή αξία της πένας. Η μύτη της από χρυσό 18 καρατίων υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία γραφής.

Ένα όργανο γραφής που εκτιμάται για την ύψιστη λειτουργικότητα και συνέπεια στη γραφή και ενθουσιάζει τους συλλέκτες ανά τον κόσμο.

Μία περιορισμένη έκδοση 440 πενών, που σηματοδοτεί το ύψος αυτού του αρχιτεκτονικού αριστουργήματος.

Μεγέθη μύτης

Trim

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).