ΚΩΔΙΚΟΣ: p-artemis

Pelikan Temple of Artemis Limited Edition No. 099/440 Πένα Μ

€3500.00

Εμπνευσμένη από τον μεγαλειώδη ναό της θεάς Άρτεμης, που αποτελεί ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, η πένα Temple of Artemis της Pelikan εξιστορεί με τον δικό της τρόπο το κύρος και τη δυναμική της τέχνης. Ο σχεδιασμός της θυμίζει εμβληματικό κίονα και ο συνδυασμός χρυσού και ασημί χρώματος προσφέρει μία εκλεπτυσμένη εμπειρία γραφής.

Μία περιορισμένη έκδοση 440 πενών που κυκλοφόρησε το 2006 και έκτοτε ενθουσιάζει κάθε απαιτητικό συλλέκτη.

Μεγέθη μύτης

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Trim: silver-colored

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).