ΚΩΔΙΚΟΣ: p-babylon

Pelikan Hanging Gardens of Babylon Limited Edition Πένα Μ

€3900.00

Η πένα Hanging Gardens of Babylon της Pelikan αποτελεί έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και εξελιγμένης τεχνολογίας, που λαμβάνει την έμπνευσή της από ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.

Με βάση τη μέγιστη ακρίβεια και την παραδοσιακή δεξιοτεχνία, το καπάκι της πένας είναι χαραγμένο με την αναπαράσταση του βαθμιδωτού κήπου, κάνοντάς την ένα απαραίτητο εργαλείο γραφής για τη συλλογή σας.

Η πένα διαθέτει επίχρυσο καπάκι και σκούρο πράσινο λακαρισμένο στέλεχος, διακοσμημένο με επίχρυσους δακτύλιους.

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Trim: silver-colored

Το στυλό "The Hanging Gardens of Babylon" Limited Edition συνδυάζει έτσι τη γερμανική δεξιοτεχνία ακριβείας, με στοιχεία μιας χαμένης εποχής.

Η χειροποίητη μύτη από χρυσό 18 καρατίων έχει χαραγμένο το περίγραμμα των βεράντων των κήπων αλλά και το λογότυπο της εταιρείας, προσδίδοντας μία ακόμη πινελιά αυθεντικότητας. Ένα εργαλείο γραφής που θα προσδώσει υψηλή λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, κύρος και ομορφιά στη γραφή σας. Κάθε μία από τις 410 πένες έχει χαραγμένο τον αριθμό που της αντιστοιχεί.

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).