ΚΩΔΙΚΟΣ: p-daedalus

Pelikan Daedalus & Icarus Limited Edition No. 354/800 Πένα Μ

€2750.00

Ένα εργαλείο γραφής αφιερωμένο στο μυθικό ταξίδι του Δαίδαλου και του Ίκαρου πάνω από το αιγαίο πέλαγος, ήρθε για να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό συλλέκτη. 

Η πένα Daedalus & Icarus δημιουργήθηκε με βάση τα χαρακτηριστικά της σειράς Souverän της Pelikan, διακοσμώντας το μπλε, ημιδιαφανές στέλεχός της με μία αναπαράσταση ασημί στερλίνας. Οι ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν κύρος στη γραφή σας και η μύτη από χρυσό 18 καρατίων προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία.

Μία περιορισμένη έκδοση 800 πενών που κυκλοφόρησε το 2001 και έκτοτε αποτελεί πυλώνα της συλλογής της Pelikan.

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).