ΚΩΔΙΚΟΣ: p-olympiad

Pelikan Genesis of the Olympiad Limited Edition Πένα Μ

€2700.00

Συνδυάζοντας ρητίνη σε γήινο κόκκινο τόνο με επιχρυσωμένο ασήμι, λεπτομερείς χαράξεις και χρυσή μύτη 18 καρατίων, η πένα Genesis of the Olympiad τιμά τους ολυμπιακούς αγώνες. 

Εμπνευσμένος από την αρχαιοελληνική γλυπτική, ο σχεδιασμός του ξεχωρίζει και τονίζει το ελληνικό πνεύμα. Σε συνδυασμό με μία μοναδική συσκευασία σε σχήμα σταδίου, το εργαλείο γραφής θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη της πολυτέλειας.

Μία περιορισμένη έκδοση 776 πενών, που αντικατοπτρίζει τη χρονολογία των πρώτων αγώνων. Με γνώμονα τη σειρά M800 της Pelikan, η Genesis of the Olympiad διαθέτει ημιδιάφανη λαβή και σύστημα πλήρωσης εμβόλου.

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).