ΚΩΔΙΚΟΣ: p-pyramids

Pelikan Pyramids of Giza Limited Edition Πένα Μ

€4900.00

Με την πένα Pyramids of Giza η Pelikan αποτίει φόρο τιμής στο ιστορικό αριστούργημα που παραμένει μοναδικό στις διαστάσεις του, στις πυραμίδες της Γκίζας.

Οι πυραμίδες αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα όργανο γραφής - έργο τέχνης που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της γραφής, όσο και τους θαυμαστές της αρχαίας Αιγύπτου, με την εξαιρετικά λεπτομερή επεξεργασία των ποιοτικών υλικών.

Κάθε μία από τις λεπτομέρειες κάνουν αυτό το εργαλείο γραφής τόσο ξεχωριστό. Το σχήμα από το καπάκι συμβολίζει το στέμμα του Φαραώ Χέοπα και το λογότυπο της εταιρείας στην κορυφή του υπενθυμίζει την ανεκτίμητη αξία της πένας. 

Trim

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Ολόκληρο το καπάκι είναι χαραγμένο με αιγυπτιακά ιερογλυφικά και επικαλυμμένο με καμπουσόν, με χαραγμένη μία μικροσκοπική πυραμίδα στο εσωτερικό του που συμπληρώνει την συνολική εμφάνιση του εργαλείου γραφής.

Η μύτη από χρυσό 18 καρατίων προσθέτει μία σημαντική πινελιά πολυτέλειας και θα προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία γραφής.

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

Χρονολογία έκδοσης: 2004

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).