ΚΩΔΙΚΟΣ: DG84207_M

Delta Giacomo Puccini 1KS Limited Edition No.014/858 Πένα M

€860.00€770.00

Η συλλεκτική πένα της Delta είναι αφιερωμένη στον Ιταλό συνθέτη Giacomo Puccini και προσδίδει στη συλλογή σας την κομψότητα που αναζητάτε.

Η πένα κατασκευάζεται στο χέρι από κόκκινη ρητίνη και διαθέτει ένα εντυπωσιακό εφέ μαρμάρου. Το καπάκι της κατασκευάζεται από το ίδιο υλικό και επικαλύπτεται με ασήμι στερλίνα, διακοσμημένo με κύκλους που υποδηλώνουν τα κύματα ήχου, αλλά και έναν σχεδιασμό με μουσικές νότες που τονίζεται με κόκκινο βερνίκι.

Στην κορυφή του καπακιού υπάρχει ένα ασημί σήμα με χάραξη με την προτομή του Puccini.

Σε υπέροχη συσκευασία που περιλαμβάνει ένα μελανοδοχείο με μπλε μελάνι.

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το κλιπ είναι κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό κράμα μετάλλων για διευκόλυνση της τοποθέτησης στην τσέπη.

Η μύτη 18 καρατίων είναι ειδικά σχεδιασμένη και διαθέτει επίσης διακριτικές χαράξεις κύκλων που παραπέμπουν στα ηχητικά κύματα.

Η συλλογή Puccini προσφέρει 858 πένες 1KS με σύστημα πλήρωσης με λεβιέ (lever filler) .

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).