ΚΩΔΙΚΟΣ: p-hercules

Pelikan Hercules Limited Edition No. 692/800 Πένα F

€1900.00

Ένα απαράμιλλο κομμάτι μοντέρνας τέχνης που τιμά τον Ηρακλή, τον ξεχωριστό, κλασικό ήρωα της μυθολογίας!

Ο μεταλλικός κορμός του στυλογράφου καλύπτεται από πολλαπλά στρώματα λάκας, αναδεικνύοντας τον έναστρο ουρανό και τους αστερισμούς του Ηρακλή με τους γειτονικούς Δράκοντα Βόρειο και Στέφανο. Το βαθύ μπλε χρώμα του στελέχους και του καπακιού συνδυάζεται άριστα με τις ασημί, λεπτομερείς χαράξεις και την μύτη από χρυσό 18 καρατίων.

Μία περιορισμένη έκδοση 800 πενών παγκοσμίως της Pelikan που αναδεικνύει την αγάπη για την τελειότητα, σε κάθε της λεπτομέρεια.

Μεγέθη μύτης

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Η πένα έρχεται σε ελκυστική συσκευασία και συνοδεύεται από μία ειδικά σχεδιασμένη φιάλη μελάνης στο σχήμα του ουράνιου θόλου. 

Συνολικό μήκος: 146mm

Μήκος στελέχους: 108mm

Μήκος καπακιού: 69mm

Διάμετρος: 14,1mm

Χωρητικότητα μελάνης: 1.35ml

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).