ΚΩΔΙΚΟΣ: p-colossus

Pelikan The Colossus of Rhodes Limited Edition No. 104/408 Πένα Μ

€3500.00

Η Pelikan με τη συλλεκτική πένα, περιορισμένης έκδοσης The Colossus of Rhodes, τιμά το μεγαλείο ενός ιστορικού και καλλιτεχνικού αριστουργήματος, του Κολοσσού της Ρόδου. 

Μία σειρά προσεκτικά επιλεγμένων υλικών χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή κάθε μίας από αυτές τις πένες, όπως μάρμαρο, σίδερο για τον εσωτερικό σκελετό και μπρούντζο μερικώς εκλεπτυσμένος με χρυσό, για την εξωτερική εμφάνιση. Το εργαλείο γραφής συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με το design υψηλής αισθητικής και την άριστη ποιότητα της τεχνικής εξειδίκευσης.

Η πένα έρχεται μαζί με μία ιδιαίτερη συσκευασία, που θυμίζει το λιμάνι της Ρόδου όπου το άγαλμα ήταν τοποθετημένο.

Μεγέθη μύτης

Trim

Χαρακτηριστικά

Χρυσή μύτη 18K

Διαθεσιμότητα:

Άμεση παραλαβή

Το χάλκινο άγαλμα του θεού Ήλιου αποτελεί ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου και ενέπνευσε για τη δημιουργία αυτού του ξεχωριστού εργαλείου γραφής. Ο αριθμός του εργαλείου γραφής No. 104/408 αναγράφεται πάνω του, καθιστώντας το μοναδικό. Μία περιορισμένη έκδοση 408 ασύγκριτων οργάνων γραφής που κυκλοφόρησε το 2005.

Υλικό μύτης: Χρυσός 18 καρατίων
Trim: gold plated

Μία Limited Edition σειρά της Pelikan εμπνευσμένη από το μεγαλείο των 7 θαυμάτων του κόσμου, ήρθε για να συγκλονίσει όλους τους απαιτητικούς συλλέκτες και λάτρεις της γραφής. Ταξιδέψτε σε σύγχρονα μνημεία αλλά και μνημεία του παρελθόντος με εργαλεία γραφής που ξεχωρίζουν, χάρη στην ύψιστη ποιότητα των υλικών τους και τον άριστο σχεδιασμό τους.

  • 1. Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Couriers)
  • 2. Με Πρακτορείο Μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης μεγάλου όγκου ή βάρους)
  • 3. Με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα:
    Κύβος, Εθνικής Αμύνης 44, 546 21 Θεσσαλονίκη και εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Δείτε αναλυτικά

Να έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση στο: info@kybosonline.gr .Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν*, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, τροποποιηθεί ή υποστεί ζημία και να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν όλες οι ετικέτες του κατασκευαστή μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα-φορολογικά παραστατικά που το συνόδευαν και αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Τιμολόγιο κ.τ.λ.).

Δείτε αναλυτικά

*Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελεγχθεί προσεκτικά, κατά την παράδοση της παραγγελίας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κ.τ.λ.).